Concord en autostol med et godt renommé

Concord er et tysk firma, som har fremstillet autostole de sidste 30 år. Der ud over fremstiller firmaet også klapvogne, børnemøbler samt andet babyudstyr. Firmaets værdier er bl.a. at fremstille betjeningsvenlige, kvalitets autostole, der er tilpasset børnenes behov. Concords design virker efter min mening meget innovativt, og samtidig har autostole fra Concord et sporty udtryk, hvor de klare linjer er i fokus.  Alt i alt synes jeg, firmaets profil samt deres autostoles design er fedt. Så måske skulle du kigge nærmere på nedenstående tilbud…

Tilbud på en Concord autostol

En Concord Transformer T autostol (15 – 36 kg.) med isofix er i disse dage lige på tilbud til en kanon god pris. Hos www.tøjbamsen.dk  kan du købe denne autostol til 1398 kr. sat ned fra 1999 kr. Og hvorfor mener jeg, at dette tilbud er relevant at fremhæve? Netop fordi denne autostol er testvinder i FDM’s test af autostole 2011, og dermed får du en garanti for, at med en Concord Transformer T autostol er sikkerheden i top – ja ligefrem den bedste på markedet. Desuden er denne autostol ekstrem let at betjene. Alt dette får du på tilbud oven i købet. Lige præcis betjeningen er bemærkelsesværdig ved denne autostol. Alle de væsentlige funktioner kan justeres med et tryk på en knap, som understøttes af gas-hydralik.  Ydermere kan sædet, ryglæn, hovedstøtte samt skulderbeskyttere justeres, så det kan vokse med barnet. Endvidere har sædet på denne autostol en lukket udformning, hvilket giver den optimale sikkerhed for barnet.

Wild Days hos www. tøjbamsen.dk  – mange gode tilbud

Hvis du skal nå at få ovenstående tilbud, skal du nok være hurtig, for der er vild days hos www.tøjbamsen.dk.  I øvrigt har de masser af andre kanon gode tilbud på andet end autostole – alt lige fra barnevogne til babyalarmer. Så skynd dig at gør et godt kup!

Skriv en Kommentar
© Copyright 2011