Sverige – et godt sted at handle autostol

Bor du i København er turen til Malmø ikke lang. Selv om det er dejligt i Sverige, ønsker du måske ikke at tage en lørdag formiddag ud af kalenderen i jagten på den nye autostol. Hvis du hellere vil shoppe om aftenen i ro og mag, så er der også udmærkede muligheder for at gøre en god handel over internettet i Sverige, når du skal købe en autostol.

Et godt tilbud på en autostol fra Römer i Sverige

Britax Kidfix er en populær stol fra Römer med Isofit. Den har luftpuder ved sidekollision, trepunktsele og den kan også monteres med bilens egen sele. Denne autostol kan du f.eks. lige nu få på tilbud til 1599 svenske kroner (ca. 1300 danske kroner) sat ned fra 2295. Tilbuddet er set hos: http://bilia.jetshop.se. Skal du erhverve denne autostol herhjemme ligger den ofte på omkring de 1800 kr., så her sparer du en del penge, som kan bruges på andet godt til dit barnJ

Maxi Cosi Cabriofix, Black Reflection – en autostol til de mindste.

En Maxi Cosi Cabriofix autostol er beregnet til et barn fra 0 – 12 måneder, og den kan anvendes sammen med Maxi Cosi EasyFix eller Maxi Cosi EasyBase. Denne autostol kan du lige nu få til en god kampagnepris. Normalt koster en maxi Cosi Cabriofix autostol  1995 kr., men fås nu til 1649 svensker kroner (omregnet ca. 1380 danske kr.). Knap 1400 kroner for en lækker autostol som denne, synes jeg ikke er galt. Kampagneprisen har jeg set hos den svenske forhandler www.gobaby.se.

Køb din nye autostol i Malmø

Vil du alligevel gerne have en hyggelig shopping dag i Malmøs gader, så har jeg også lige fundet en forhandler, som du bør droppe forbi, Babyproffsen (hjemmeside : www.babyproffsen.se). Denne forhandler er en landsdækkende kæde, der meget minder om babysam. Deres hjemmeside er mest informativ, så du skal ud i butikken for at finde varer, pris mm. Du kan også besøge Babyringen, som også er beliggende i Malmø og byder på en 1300m2 stort butik, så udvalget må være ok. På deres hjemmeside reklamerer de lige nu for nogle gode priser på autostole fra Römer.

En autostol over nettet

Jeg synes umiddelbart at www.babyland.se, www.barnvagn.se  samt www.gobaby.se er de butikker, som giver det bedste overblik og er lettest at søge rundt på, hvis du ønsker handle hjemmefra over internettet. Hos www.barnvagn.se har de lige nu et rigtig godt tilbud på  Britax two-way, vendbar autostol. Denne autostol er lige sat ned fra 2695 kr. til 1640 kr., altså er besparelse på 1055 svenske kroner.  Omregnet til danske kroner kommer du af med ca. 1330 kr., og så kan den fås i 3 forskellige farver. Det synes jeg, er en ok pris!

Til sidst vil jeg lige opsummere, hvilke sider du kan benytte dig af i din søgen efter en ny autostol hos nabolandet Sverige. Held og lykke med at gøre et godt køb!

www.Babyland.se

www.gobaby.se

www.bilia.jetshop.se

www.barnvagn.se

 

Skriv en Kommentar
© Copyright 2011