Ferrari – en autostol i det røde felt!

Hvis far trofast rejser til Monaco hvert år for at få adrenalin – kicket, når formel 1 bilerne suser forbi, så er en autostol af mærket Ferrari nok ikke helt ved siden af. I mange mænd gemmer der sig en drengedrøm om at sidde bag rattet i en Formel 1 ræser, MEN…. det går nok ikke, når lille Emilie sidder i sin autostol på bagsædet!  Så hjælper det nok lidt, når du sagte triller ud at landevejen, at du i dit bakspejl kan øjne en rød Ferrari autostol på bagsædet. En autostol fra Ferrari har den klassiske røde farve samt et sporty udtryk, og så er prisen heldigvis ikke oppe i det røde felt modsat en bil som Ferrari Enzo!

Ferrari Beone – en autostol til de mindste.

Du kan lige nu f.eks. få en Ferrari Beone autostol til din nyfødte baby (0-13 kg)på tilbud hos www.tøjbamsen.dk. Prisen er 599 kr. og du sparer 100 kr., hvilket også er værd at tage med. Denne autostol er bagudvendt, så husk der ikke må være aktive airbags foran autostolen.  Det er ulovligt og giver et klip i kørekortet! Der ud over har en Ferrari Beone autostol ellers de gængse funktioner som: indstilleligt bærehåndtag, 3 – punktsele, aftageligt betræk, der kan vaskes osv. Altså en forholdsvis billig autostol med et formel 1 – design, der er en fryd for enhver med fart i årene.

Billige autostole på lagersalg

Jeg vil til sidst lige tilføje at www.tøjbamsen.dk har et outlet lagersalg, hvor de reklamerer med, at du kan spare op til 60 % på diverse autostole mm.  Så bor du i nærheden eller skal forbi Tilst (postnummer 8381)beliggende ved Bilka, så kan du måske være heldig at få en god autostol til et rigtig godt tilbud.

Skriv en Kommentar
© Copyright 2011