Køb din nye autostol på udsalg og spar penge!

Udsalg, udsalg, udsalg! – der er ikke noget, vi dansker ved bedre end at ose rundt og finde alle de gode tilbud, når der er udsalg. Det er jo fedt, når man kan køre med sine splinter nye Recaro autostol på bagsædet velvidende, at man kun har givet en hvis procentdel af nyprisen – skøntJ  Og der er virkelig penge at hente, og man behøver ikke vente til sommer og vinterudsalg, for efterhånden er der altid udsalg et eller andet sted året rundt. Med andre ord gælder det bare om at holde øjne og ører åbne, hvilket jeg har gjort. Resultat kan du læse mere om nedenfor.

 Recaro Young sport autostol på udsalg hos Babyhome

Hos www.babyhome.dk er der lige nu udsalg på en Recaro Young Sport Autostol, 9 – 36 kg. – Cherry, som er en anerkendt og populær autostol. Normalprisen ligger på 2499 kr., men du kan nu få denne autostol nedsat til 1499 kr. Med en besparelse på 1000 kr. har du gjort et super godt køb! Desuden har denne forhandler også en Storchenmühle autostol – My seat CL – 15 – 36 kg. i farven grå på udsalg. Prisen for denne autostol ligger normalt på 999 kr., men du kan nu erhverve den for kun 599 kr – det er da billig! Stolen er billigere end de velkendte autostole fra Recaro, men Storchenmühle er også et anerkendt mærke, som forhandles i stor stil i Tyskland, så jeg tror, du også her får en rigtig god autostol og så på udsalg!

Bilka – en billig forhandler af autostole

Bilka reklamerer med, at de altid forhandler autostole, der får et stort antal stjerner i FDM’s test af autostole. Med andre ord er det sikkerheds- og kvalitetsmæssigt de rigtige gode autostole, du kan købe i Bilka. Hvis du ikke har den store trang til at sno dig gennem menneskemængden i Bilka, så kan du sidde godt tilbagelænet og se deres udvalg samt bestille din nye autostol via deres hjemmeside: www.bilka.dk.  En sidegevinst er, at du kan få din nye autostol direkte leveret uden at skulle betale fragt – ikke dårligt! Nu har du sikkert undret dig over, at jeg ikke har nævnt noget med udsalg i Bilka – det er fordi deres fastepris faktisk svarer til mange af de andre forhandlere udsalgspriser på f.eks. autostole.

En autostol til en udsalgspris

I Bilkas sortiment ses anerkendte mærker som Kiddy, Brio samt Rømer. Bl.a. førstnævnte er testvinder i FDM’s test af autostole. Denne autostol hedder nærmere betegnet Kiddy Comfort Pro – 9 – 36 kg.  Den kan fås i en neutral farve, mørke grå. En farve de fleste kan leve med, og som er nem at holde pæn, når man tyr til at bestikke med chokolade mv. for at klare de sidste km. på rejsenJ En Kiddy Comfort Pro kan du købe hos Bilka til 2099 kr. Denne autostol har aftageligt vaskbart og åndbart betræk samt ekstra beskyttelse ved sidekollision. Det gode ved en Kiddy Comfort Pro autostol er, at den kan anvendes fra 09 måneder til 12 år – hvem der så end bruger autostol som 12-årig? Du kan godt finde en KIddy Comfort Pro autostol på det tyske marked til lidt over 1700 kr., men så skal du også lægge fragt oven i. Desuden har du lettere ved at få repareret eller byttet en autostol, hvis du køber den hos en forhandler inden for landets grænser. Så i sidste ende gør du måske den bedste handel hos Bilka.

Recaro Milano eller Monza – køb den på udsalg!

www.billigalu.dk/autostole.asp kan du lige nu også finde nogle gode autostole på udsalg. F.eks. kan du købe en Recaro Milano til kun 849 kr. med en besparelse på 649 kr. Det nærmer sig næsten halv pris for en god og robust autostol. Desuden kan du få en Recaro Monza i grey/pepper til 699 kr., men så er denne autostol også en demomodel.  Jeg tror dog ikke, det har så stor en betydning, om en autostol har stået fremme i butikken, når man tænker på, hvad den skal kunne klare at udsættes for i hverdagenJ

Skriv en Kommentar
© Copyright 2011