Søger du efter en Maxi Cosi autostol? – så er den her på tilbud!

”Kun det bedste er godt nok” er sloganet, du støder ind i på Maxi Cosis officielle hjemmeside. Dette udtryk rammer lige netop den følelse, man står med, når man som nybagte forældre betragter de mindste ansigtstræk, mens ens lille guldklump sover fredsfyldt i ens arme. Denne følelse følger selvfølgelig også med, når du står over for valget af en ny autostol: sikkerheden skal være i top, den nye autostol skal være betjeningsvenlig, den skal se smart ud osv. Med andre ord  – den nye autostol skal kunne det hele! Alle de elementer har jeg også et indtryk af, at en autostol fra Maxi Cosi lever op til.

Maxi Cosi FeroFix autostol på tilbud

Maxi Cosi er et brand med 25 års erfaring i fremstillingen af autostole. Det er en international virksomhed, hvis produkter forhandles i over 80 lande. Ud over autostole producerer de også klapvogne samt andre accessories til børn. Maxi Cosi autostole er anerkendte og forhandles i mange butikker i Danmark. Lige nu har www.babysam.dk fødselsdagudsalg, så her kan du få en Maxi Cosi autostol til en rigtig god pris. Der er tale om en Maxi Cosi FeroFix Total Black autostol (15 – 36 kg.) Denne autostol er udstyret med isofix – forankringer, justerbar i både længde og bredde(inkl. nakkestøtte) samt Airprotect, som sikrer optimal beskyttelse til dit barn. Desuden synes jeg, denne autostol ser rigtig pæn og enkelt ud. Som prikken over i’et så gør det heller ikke noget, når prisen kun lyder på 1399 kr. mod en normalpris på 1899 kr.

Fødselsdagstilbud på autostole og meget andet i Babysam

Til sidst vil jeg lige tilføje, at det måske er værd at slå et smut for Babysam eller tjekke deres hjemmeside www.babysam.dk ud for øjeblikket. Der er rigtig mange gode tilbud på autostole, barnevogne og meget andet, som du måske lige står og mangler til dit barn.

 

Skriv en Kommentar
© Copyright 2011