Römer – en kvalitets autostol

Mærket Römer har altid stået for at være et tysk kvalitets produkt. De har lanceret autostole siden 1971 og har dermed en lang erfaring med at producere autostole, som folk stoler på yder deres barn den optimale sikkerhed og som de derfor gerne vil betale for. En Römer autostol ligger ofte i den lidt dyre ende af prisskalaen, men den har så gerne fordelagtige justeringsmuligheder og andre gode finesser. Hvis du drømmer om en Römer autostolen, men pengene desværre ikke er så dyb, så skal du ikke fortvivle. Hvis du kigger dig lidt omkring, så dukker der ofte et godt tilbud op på en Römer autostol. Sådan et har jeg lige netop fundet til dig.

En Römer autostol – ekstra nedsat i kort tid!

En autostol af modellen Britax Römer Safe fix Plus TT – Olivia er lige nu på tilbud hos www.varerum.dk . En Britax Safe Fix Plus TT autostol kan fuld ud monteres via Isofix. Endvidere har den et system, der hedder Top Tether, som bevirker, at stolen ikke kan rotere. Dette system kobles til Isofix beslaget i bilens tag eller i bunden af bagagerummet.

Ydermere har denne autostol en farveindikator, som viser om Isofix – støttearmene er sat rigtig i samt ekstra polstring i sidestykker i tilfælde af sidekollision.

Med andre ord lægger en Britax Safe Fix Plus TT sig i overhalingsbanen med hensyn til sikkerhed, så den er en overvejelse værd, når du skal købe en ny autostol. Heldigvis er denne autostol lige nu sat ned til 2495 kr., og du sparer 704 kr. Ydermere er der gratis fragt, så jeg synes, det er et rigtig godt tilbud, hvor du hurtigt skal slå til, hvis du vil gøre en god handel.

Skriv en Kommentar
© Copyright 2011