Storchenmühle autostol til de mindste i uimodståelige farver.

Er du til nogle farver med lidt mere spræl i, så skulle du måske overveje at købe en Storchenmühle autostol til din nyfødte baby. En sådan autostol kan nemlig fås i en sort samt grøn farve kaldet froggy til drengen, mens pigen kan sidde i en lyserød autostol delvist med blomstret betræk. Begge autostole er særdeles nuttede til en lille baby, og denne autostol går fra 0 – 13 kg., så det passer perfekt. Det er jo f.eks. ikke alle små piger, der ønsker at ligne prinsesser og være placeret i lyserøde omgivelser helt op i 5 års – alderen.

Hvad får du med en Storchenmühle autostol til babyer?

Den autostol, som jeg ovenfor har beskrevet, hedder nærmere betegnet Storchenmühle babyautostol Twin. Denne autostol har følgende detaljer.

  • Den er bagudvendt.
  • Den har en gyngefunktion.
  • Den kan vokse med barnet .
  • Autostolen er ergonomisk udformet.
  • Betrækket kan vaskes og er åndbart.
  • Denne autostol er let at bære pga. den lave vægt samt et ergonomisk bærehåndtag.

Alt dette kan du lige nu få på tilbud hos www.babyhome.dk til 899 kr. sat ned fra 1699 kr., hvilket næsten er halv pris. Det må siges at være et godt tilbud!

Laver Storchenmühle så gode autostole?

Storchenmühle er et brand med et godt renommé, når det gælder fremstillingen af autostole.  Branded stammer ligesom de andre giganter på markedet for autostole fra Tyskland. Ud over at producere autostole kan du også finde barnevogne, træmøbler mm. i deres sortiment. Som de fremhæver på deres hjemmeside www.storchenmühle.de , så er det ikke kun Den tyske bundes republik, der i 2009 fejrede deres 60 års dag, for i 1949 startede branded Storchenmühle at producere ting til børn. Op gennem 70’erne og fremefter, bevægede de sig også ind på arenaen for autostole. Med de mange års erfaring i rygsækken, fremstiller de i dag anerkendte autostole, der lever op til de bedste standarder.  En Storchenmühle autostole bliver nu også produceret af Recaro Group, som også er et velkrediteret firma. Med andre ord tror jeg, at en storchenmühle autostol er af rigtig god kvalitet.

Skriv en Kommentar
© Copyright 2011